| by Patrick Kapar | Geen reacties

Neon Mirror CLock

De Neon Spiegel klok is opgebouwd uit een geslepen spiegel waarvan het zilver op de plek van de wijzerplaat en logo aan de achterzijde is weggestraald, een aluminium omlijsting en neon led verlichting met talloze functies en kleurencombinaties.
De verlichting in de klok wordt gevoed met een adapter, waardoor er een dun snoertje naar de klok loopt.
Het uurwerk is radiogestuurd (DCF), zodat je altijd zeker bent van de juiste tijdsweergave en nooit meer zelf de klok hoeft te verzetten.
In het uurwerk zit een AA batterij die ongeveer 1x per jaar verwisseld dient te worden.

  • Neon Mirror Clock model 2-2019
    Oorspronkelijk was het idee om bij dit model de streepjes als secondewijzer te laten fungeren, maar dit heb ik laten varen. Hoewel het ook cool en uniek is, vond ik het mooier om hier ook verschillende effecten achter de zetten. De streepje kunnen apart van de cijfers en het logo ingesteld worden. De afemeting van […]
  • Neon Mirror Clock model 1-2020
    Na de update van het eerste model had ik de smaak te pakken en ben ik direct aan de slag met het volgende project. Dit model heeft een iets gangbaarder formaat (40 x 40 cm) en heeft ook geen adresseerbare led verlichting. Wel kan de kleur naar smaak worden ingesteld.
  • Neon Mirror Clock model 1-2019
    Op het moment van schrijven bestaan er 3 verschillende ontwerpen van de Neon Mirror Clock. Dit is de eerste dat al uit 2010 stamt, maar in 2019 een update heeft gekregen door de toevoeging van Neon led verlichting. De afemeting van dit ontwerp zijn 40 x 80 cm (hoogte x breedte)De klok is ontworpen in […]

Geef een reactie